ORVELIN FASTIGHETER

3

Orvelin Fastigheter äger och förvaltar ett 50-tal fastigheter i Strömstad med omnejd, inkluderat lägenheter, butiker, kontor, lager - och industrilokaler.

 

 

NORDBY SHOPPINGCENTER

3

Med över 100 butiker under tak på en yta av 90 000 kvadratmeter är Nordby Shoppingcenter ett av Skandinaviens största köpcenter. Beläget nära norska gränsen längs E6 erbjuds allt inom mode, skönhet, hem, inredning, trädgård, fritid, sport, nöje, godis, samt matbutiker och restauranger.

Nordby Shoppingcenter omsatte 4.3 miljarder år 2017.

Med 4 000 parkeringsplatser och ett lekland om 1 000 kvadratmeter är köpcentret lättillgängligt för hela familjen. Orvelin Group AB äger 45 procent av köpcentret och arbetar kontinuerligt med utveckling och förnyelse.

 

 

SUNNANÅ

3

I Melleruds kommun i Dalsland driver Orvelin Group ett omfattande fastighetsprojekt med syfte att skapa ett levande semester- och åretruntområde med boende och båtliv. Natursköna Sunnanå Hamn kretsar kring en inbyggd lagun i direkt anslutning till Vänern, med kanaler och båtplatser i symbios med boendet.

127 arkitektritade sjöbodar, varav 48 placerade på flytbryggor, är redan uppförda och erbjuder hög komfort med isolering, el, vatten och sanitet. Sjöbodarna har även altan med egen båtplats precis utanför dörren. Runt lagunen kommer det projekteras ytterligare ett 100-tal tomter för byggnation av bland annat fritidshus och båthus. En kort bit från hamnen återfinns Melleruds golfbana.

 

 

MELLERUDS HANDELSPLATS

melleruds handel web

Melleruds Handel AB bygger ett nytt köpcentrum på 12 000 kvadratmeter intill Europaväg 45  och väg 166 i Mellerud.
Byggnationen påbörjades i maj 2018 och invigning beräknas till hösten 2019. Melleruds Handel AB ägs av Orvelin Group AB och Coop Väst.

Läs mer på   www.mellerudhandel.se »